Hoe het is begonnen...

De Baby Tailor elektrische nagelvijl is ons eerste product. Het idee is ontstaan toen we de nageltjes van onze baby Brooklyn voor het eerst gingen knippen.

Als ouder doe je alles met de beste intentie. Maar de eerste knip beurt ging bij ons niet goed. Je voelt je als ouder meteen naar en gaat denken in oplossingen. We zijn op zoek gegaan naar een goed alternatief. Zo kwamen we op een elektrische nagelvijl. We bestelden er een online en probeerden het uit. We waren allebei als ouder erg enthousiast en gingen verder op onderzoek. We zagen dat er al verschillende vijlen op de markt waren gezet maar zonder goede marketing en branding. En laat dit nou net iets zijn wat bij mij (Kim) in het straatje ligt. 

We besloten samen om ons eigen merk te ontwikkelen en het te vernoemen naar de persoon die ons de motivatie en inspiratie had gegeven om op zoek te gaan naar een veilig alternatief voor het verzorgen van je kindjes haar of zijn nageltjes.

nagels_baby_voet

 

Dus hierbij presenteren wij de Baby Tailor elektrische nagelvijl. Voor je kindje maar ook voor jezelf. Nageltjes verzorgen is nog nooit zo makkelijk geweest. Op onze website kun je voor nu vooral terecht om ons te coole product te bestellen en je vind er informatie over hoe je het kunt gebruiken. In de toekomst hopen we je hier op onze website te vergezellen met blogs en nieuwe producten.

Laat ons vooral weten wat je van de Baby Tailor elektrische nagelvijl vindt. Alleen samen kunnen we groeien en de wereld mooier en gezelliger maken.

Wij staan open voor opmerkingen en vragen.

En een review vinden wij lief.

Heel veel liefs van Stanley, Kim en Brooklyn.